De klant is bij ons niet alleen koning, maar ook eigen baas over het product. Hoe het eruit komt te zien, wat er op moet komen te staan. Of dat er een paar revisies worden ontworpen om aan de klant te laten zien. Of de klant het product zelf wil onderhouden, of dat wij dat doen.

Wij maken ook webshops:

Een webshop laten maken

#1 Persoonlijk gesprek

Voordat we beginnen met het ontwerpen van een website en het ontwikkelen daarvan gaan we met u in gesprek. Dit kan op een locatie naar keuze, via Skype of de telefoon. Natuurlijk is het makkelijker om een echt gesprek te voeren waarbij wij een beter idee kunnen krijgen met wat u wilt.

Soms slaan we het gesprek over. Het kan zijn dat u geen idee heeft hoe de website eruit moet komen te zien. Dat is geen probleem. In dit geval beginnen we gewoon te ontwerpen en laten we u stapsgewijs onze ideeën zien.

#2 Ontwerpen

Wanneer we een goed idee hebben van het product en de functionaliteit daarvan gaan we brainstormen. Tijdens de ontwerpfase kunnen er natuurlijk dingen veranderen, dat is geen enkel probleem. Daar is de ontwerpfase immers voor. Vaak is het ontwerp van de website een schets of tekening met een korte beschrijving van alle elementen en functies. Zo bekijken we hoeveel belangrijke pagina’s er moeten komen en wat voor een soort menu daar mooi bij past.

#3 Ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen met het maken van de website. We ontwikkelen het ontwerp uit in één van onze development omgevingen, of direct op een nieuwe domeinnaam. Afhankelijk van of u een bestaande website wilt vernieuwen of een website wilt laten maken op een nieuwe domeinnaam. Ook in deze fase is het geen probleem als er nog dingen veranderd moeten worden.

#4 Oplevering

Als we beiden blij zijn met het resultaat (meestal is dat in deze fase het geval) dan leveren we de website op. We hebben als laatste Google Analytics gekoppeld aan uw nieuwe website. Ook hebben we er voor gezorgd dat de website een snellere cache heeft. Zo worden bij uw gebruikers al eerder geladen pagina’s super snel.

 

Vraag een offerte aan