De stappen die worden genomen bij het maken van webshops lijkt op die van een website laten maken. Maar bij een webshop worden producten verkocht. En bij een webshop is het doel natuurlijk om zoveel mogelijk producten te verkopen. Dat moet goed geregeld worden en veilig gebeuren. Bij DJ Webdesign hebben we verstand van het maken van een aantrekkelijke webshop.

Vraag een offerte aan

#1 Persoonlijk gesprek

Het gesprek dat wordt gevoerd over het laten maken van een webshop zal iets langer duren dan bij reguliere websites. Er moet natuurlijk gepraat worden over de voorraadkoppeling, het ontwerp van overzichtspagina’s en eventuele categoriepagina’s van producten. Zo laten we u zien dat we werken met de WordPress plug-in WooCommerce.

U kunt hier meer lezen over WooCommerce. Maar kort gezegd zorgt WooCommerce voor een online voorraadkoppeling met uitgebreide statistieken. U kunt er bestellingen volgen en kijken of betalingen zijn voltooid, of nog bezig zijn. Totdat dit gesprek plaatsvindt kunt u hier alvast enkele voorbeelden bekijken van professionele webshops die gemaakt zijn met WooCommerce.

Bekijk voorbeelden

#2 Ontwerpen

Het ontwerpen van een webshop is uitgebreider dan normaal. Er moeten extra ontwerpen worden gemaakt voor overzichtspagina’s en eventuele categoriepagina’s. Ook moeten er natuurlijk ontwerpen worden gemaakt voor de productpagina, de pagina van de winkelmand en het uiteindelijke bestellen van de producten.

#3 Ontwikkeling

De ontwikkeling van een webshop is niet anders dan bij andere websites. We werken het ontwerp in detail uit. Ook hier geldt dat het logisch is als er nog aanpassingen moeten worden gemaakt.

#4 Oplevering

Niet anders dan andere websites wordt de webshop wordt opgeleverd. Belangrijk is dat de snelheid van de webshop goed genoeg is, ook op mobiele apparaten.

 

Wilt u weten wat een webshop u ongeveer gaat kosten?

Vraag een offerte aan