Het lijkt misschien ingewikkeld: SEO. En als je naar ons inhoudelijk werk gaat kijken wat betreft SEO, dan is dat ook vrij ingewikkeld. Maar om het zo simpel mogelijk te houden: wij maken websites waar zoekmachines van houden.

Een website laten maken Een webshop laten maken

SEO: bovenaan google

Na veiligheid is SEO misschien wel het belangrijkste aspect van webontwikkeling. Zonder bezoekers heeft niemand iets aan uw website. Wij kunnen met trots zeggen dat wij voorop lopen op gebied van SEO. Wel samen met veel andere bedrijven, maar lang niet alle. Wij zorgen ervoor dat uw website zo hoog mogelijk in Google komt te staan. Zelfs na de oplevering van uw nieuwe website wordt u (wanneer u dit zelf doet) begeleid met het schrijven van SEO-vriendelijke teksten.

Schema.org

Wij maken namelijk gebruik van schema.org. Wij geven in de code van de website aan wat de belangrijkere teksten zijn, of dat het geen teksten zijn, maar de naam van een auteur of prijs van een product. Dit zorgt ervoor dat de code van de website makkelijker wordt gelezen door zoekmachines.

Google Analytics en Search Console

Wij koppelen uw website ook aan Google Analytics en Google Search Console. Zodat u met Google Analytics het internetverkeer van uw website nauwkeurig en zelfs realtime in de gaten kunt houden. Zo kunt u vervolgens beslissen of bepaalde pagina’s verbetering nodig hebben, of juist niet. Google Search Console zorgt er vervolgens voor dat eventuele aanpassingen sneller worden doorgevoerd naar de zoekmachine Google zelf.

Delen via social media is iets dat vanzelfsprekend gaat. Maar dankzij schema.org en onze aanduiding in de code wordt delen heel mooi. Er komt een tekst en (meestal ook) een foto bij de gedeelde link te staan op Facebook, Twitter, WhatsApp en meer.

 

Vraag een offerte aan