Een aantal van onze diensten en mogelijkheden:

Websites CMS Webshops SEO Veiligheid Webhosting en domeinnamen Huisstijl en drukwerk

Wij verlenen diensten omtrent webontwikkeling. Zo kunt u bij ons terecht voor een (nieuwe) professionele website en/of een uniek design. Ook kunt u bij ons uw website laten hosten, dit is natuurlijk niet verplicht.

Een website laten maken Een webshop laten maken

Websites

De door ons ontwikkelde websites worden gemaakt met passie. Het is namelijk onze passie om bezig te zijn met webontwikkeling en vooral om daarin vervolgens uit te blinken. We zijn telkens weer op zoek naar nieuwe technieken, zodat wij een uniek en gebruikersvriendlijk ontwerp kunnen opleveren. Zo houden wij de wereldtop van het webdesign (awwwards) nauwkeurig in de gaten en proberen wij daaruit inspiratie op te doen. Zowel op het technische als op het visuele vlak.

Meer lezen

CMS

Dankzij het WordPress CMS is het beheren van uw website enorm eenvoudig geworden. Met een tekstbewerker welke lijkt op Microsoft Word bent u in staat om heel snel en eenvoudig de tekst op uw website aan te passen. Ook kunt u met WordPress makkelijk uw media beheren, het internetverkeer van uw site in de gaten houden en nog veel meer.

Meer lezen

Webshops

Wij ontwerpen en ontwikkelen ook webshops. Ook bij het maken van webshops letten we enorm op de gebruikersvriendelijkheid en snelheid van de website. Wanneer een webshop veel producten heeft om te verkopen is het belangrijk dat de website snel genoeg is. Wij maken gebruik van de WordPress plugin WooCommerce. WooCommerce is het grootste en meest populaire eCommerce platform op het web. Dat zorgt voor een betrouwbare sfeer waar wij maar al te graag mee werken.

Meer lezen

SEO

Tijdens en na het proces van het maken van een webshop of website blijven wij bezig met het creëren van een optimale, zoekmachinevriendelijke websitestructuur. Oftwel: SEO (search engine optimilization). Zo zijn wij achter de schermen bezig met schema.org. Dit is een gezamenlijk initiatief van Google, Bing en Yahoo. Dit zorgt ervoor dat de code van de website makkelijker wordt gelezen door zoekmachines. Ook koppelen wij Google Analytics en Google Console profielen aan uw website, zodat u het internetverkeer realtime in de gaten kunt houden.

Lees meer

Veiligheid (SSL – https)

Websites die u laat maken hebben bij ons altijd een SSL certificaat (https in plaats van http). Hier betaalt u echter niet voor. Het is voor ons van groot belang dat de websites die wij opleveren optimaal beveiligd zijn. Op deze manier is het versturen van formulieren, inloggen en online betalen veilig. Dit is niet alleen fijn voor ons en voor u, maar ook voor de gebruikers van uw website.

Lees meer

Overige diensten

Webhosting en domeinnamen

Het is bij ons ook mogelijk om uw website te laten hosten. Bij ons heeft u onbeperkt dataverkeer en kunt u onbeperkt mails versturen en ontvangen. Elke website die bij ons wordt gehost heeft zijn eigen virturele CPU met 1Gb werkgeheugen. Bij ons heeft u altijd een veilige, betrouwbare website dankzij gratis SSL-certificaten. Alle bestanden die nodig zijn voor uw website worden opgeslagen op een SSD schijf (extra snel).

Naast het maken van websites en het hosten ervan kunt u bij ons ook domeinnamen aanvragen. Heeft u al een idee over uw domeinnaam? Dan kunt u op de website van sidn kijken of deze beschikbaar is: https://www.sidn.nl/whois.

Huisstijl en drukwerk

Design is een belangrijk aspect van webontwikkeling. Daarom bieden wij ook mogelijkheden voor het laten maken van een huisstijl en drukwerk op maat. Bij het laten maken van een huisstijl of specifiek drukwerk ontwerpen wij (naar keuze) een eventuele website en bureaumateriaal zoals pennen, kladblokken etc., maar ook flyers en folders. Ondanks dat wij zelf geen mobiele apps ontwikkelen, zijn wij wel in staat om een ontwerp te maken voor mobiele apps. Dit alles realiseren wij met programma’s van Adobe. Zoals Adobe Photoshop, inDesign, Bridge en Illustrator.

 

Vraag een offerte aan